Study Shows Red Meat Allergy May Come From Tick Saliva

213
AAFA

Alpha-gal syndrome (AGS), a food allergy commonly known as red meat allergy, may develop from ticks’ saliva itself, whether a tick has fed on another animal before biting a human or not. This news comes from a study presented for the first time at the 2019 Annual Meeting of the American Academy of Allergy, Asthma & Immunology.

Lesen Sie weiter auf: Study Shows Red Meat Allergy May Come From Tick Saliva
Quelle: Asthma and Allergy Foundation of America
Titelbild/Grafik by Asthma and Allergy Foundation of America (AAFA)

Kommentare und Fragen
Möchten Sie zu diesem Artikel ein Kommentar abgeben oder haben Sie dazu eine Frage, dann machen Sie dies bitte immer auf der Herausgeberseite!
Weiteres von Asthma and Allergy Foundation of America
Mein persönliches Allergie-Tagebuch

Wichtiger Hinweis

Glauben Sie, dass Ihre Freunde diese Information noch nicht kennen? Teilen Sie diese mit ihnen.